Polski

Polski (PL)

Szukaj
Infolinia 694545807
Menu Menu
Znamy się na winiarstwie.
Koszyk
0
Koszyk
Menu Menu
Koszyk Koszyk
0
Ulubione Ulubione
0
Konto Konto
LAFAZYM THIOLS [+] 250 g enzym
Ocena: 0
Producent: Laffort
• Dostępny
Preparat enzymów pektolitycznych o aktywności wtórnej przeznaczony do ujawniania prekursorów aromatycznych odmian winogron bogatych w tiole.

Cena za szt.

247,98 PLN
Ilość
Dodano do koszyka
Produkt niedostępny w tej liczbie. Dostępna ilość:
Czas wysyłki: 24 godziny - na magazynie
Dostawy: od 24,00 PLN
Zapytaj o produkt
Drukuj
Opis produktu
Opinie

Opis produktu

LAFAZYM® THIOLS [+]

BIO - certyfikat USAWegański


Preparat enzymów pektolitycznych o aktywności wtórnej przeznaczony do ujawniania prekursorów aromatycznych odmian winogron bogatych w tiole.

LAFAZYM® THIOLS[+] w synergii z drożdżami charakterystycznymi dla ujawniania tioli wzmocni profil aromatyczny win.
Działa uzupełniająco w stosunku do stabulacji zimnem dla uzyskania wzmocnienia aromatycznego.
Może być stosowany do szerokiej gamy win białych: Sauvignon, Colombard, Mansengs, Muscadet, Melon, Gewurztraminer, Scheurebe... jak również odmian czerwonych, w szczególności do produkcji róż Grenache, Syrah, Merlot, Cabernet, Mourvèdre, Cinsault....


LAFAZYM® THIOLS[+] stosowany samodzielnie nie zrekompensuje efektu szczepu drożdży produkujących duże ilości tioli. Aby zoptymalizować wpływ aromatu, zalecamy stosowanie ZYMAFLORE® X5, ZYMAFLORE® DELTA lub ZYMAFLORE® VL3.
Działa w synergii z pożywką dla drożdży oraz narzędziami ochrony aromatu, aby zoptymalizować potencjał tiolowy wina.

 

Karta Produktu ENG

Opinie

Napisz opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.

Powiązane produkty

Zapytaj o produkt
Dodaj opinię
LAFAZYM THIOLS [+] 250 g enzym
Twoja ocena:
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl